perjantai 15. heinäkuuta 2016

Torilla tavataan

Markkinoilla nähdään!
Seuraavana vuorossa Oriveden perinteiset markkinat sekä Naantalin unikeonpäivä. Oriveden markkinat sattuivat olemaan tässä lähellä ja innolla odotan kuinka työni otetaan siellä vastaan. Unikeon markkinoista sain vihiä yhdeltä asiakkaalta ja ehdin vielä tänä vuonna mukaan. Ihan pikkuisen jännittää kuitenkin se, että onko minulla tarpeeksi tuotteita molempiin tapahtumiin, vaikka tiedänkin että varastoa vielä löytyy. Toivon, että ehdimme Teemun kanssa polttamaan yhden uunillisen ainakin ennen Naantalin reissua, sillä tänä viikonloppuna taidan kokeilla myös Helsingin kauppatori myyntiä.
   Siellä saattaa upota turisteille mukavasti jos on kaunis ilma, mutta hieman jännittää kun kuulemma torimummelit on reviiritietoisia. Täytyy olla paikalla aamuvarhaisella (ehkä klo 5 riittää) ja jossain tapauksessa myyntipaikka arvotaan (muistaakseni kesä lauantaisin), mutta mun vara suunnitelma on made by Helsingin ulkomyynti ständi. Joka on melko varmasti vapaa tulevana viikonloppuna.

Tänään siis Kuhmalahden Taidepappilan kautta Helsinkiin saven haku reissulle, sekä ystävättären lapsen nimen julkistamis kesäjuhliin.

Lopuksi maistiaisia Taidepappilasta, Kuhmalahti. Näyttely sisällä sekä pihassa, avoinna koko kesän 12-18 vapaaehtoinen sisäänpääsy maksu. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

data-pin-hover="true"