torstai 4. helmikuuta 2016

Vihreitä olioita ja porkkanoita. Ceramic frog plates and other.

Kysyin keramiikan tekijä rouvilta että mitä ne näkee noissa vihreissä lautasissa... se on toi toi... no ihan kielenpäällä toi hahmo toi... mitä lie tarkoittaneet, monet pudisteli vaan päitään. Ihan vaan jonkinlaista sammakkoa yritin. Epäonnistuinko tosiaan  mäin ettei sammakkoa tunnista? Mielestäni ihan selkeä. Ihanat sammakko lautaset ja yksi vihreä villikissa kokeeksi. Raakapolttoa ja lasitusta vailla. 

This is what I came up with last time I had ceramic time. This is my own design and I really love how the frogs turned out even when the other ladys did not recognize them as frogs before I told them that. Anyway, I'm quite exited how they are going to turn out after glaizing because sometimes the glaseng makes underglaze smudge. However I have a good feeling about this.

In the lower picture I have porcelain jewelry coming up. Love the carrots but they are fairly hard to make. Let's see what will be.  Enjoy!


Tässä alemmassa kuvassa onkin sitten posliinisavesta työstettyjä miniatyyrejä. Posliinisavi on sileää ja poltettaessa kauniin läpikuultavaa. Nämä porkkanat ovat uusia tuotoksia, tosin melkoisen työläitä tehdä, mutta löpputulos on erittäin ihana ainakin vielä tässävaiheessa, saa nähdä miten käy lasituksessa, kun joskus alilasitteet saattavat sulaa tai levitä. Uusia ovat myös lehdet. Elukat on samoja, eri värisinä, edelleen niitä on kuitenkin mukava tehdä sillä työn jälki näkyy heti, ja kaikki ovat käsinmuotoillun erilaisia persoonia.

2 kommenttia:

  1. Töistäsi ja kuvistasi tulee hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi niitä tulee tehtyä :) Parasta on tietty sitten kun ne on valmiit ja saavat uudet kodit, jollain tavalla se on tosin myös surullista. Haluaisin pitää kaikki, mutten halua tarrautua vaan jatkaa seuraaviin projekteihin. Samanlaisia tulee tosin harvemmin tehtyä lisää... ehkä jonkin verran, mutta niissä on ihan eri fiilis jos tekee paljon samaa sarjaa, kun että luomis vimmassa vaan muutamia :) Kiitti kommentistas!

      Poista

data-pin-hover="true"